Gulv

6977_laminate_LD250_Ambiente_R05-lpr

Vinyl gulv (Vinylklikk)

Først og fremst er dette et vinylgulv uten vinyl. Designgulvet er det sunne levealternativet til vinyl. Den kommer helt uten PVC og skadelige myknere og bærer derfor også Blue Angel.

Det ideelle gulvet for alle oppholdsrom, så vel som for kommersielt bruk. Gulvet er egnet for installasjon i fuktige rom og er enkelt å vedlikeholde.

 

8523_HD400_mattlackiert_Ambiente_04-lpr

Herdet tregulv

Herdet tregulv er et robust og bærekraftig gulv, i XXL- eller fiskebeinsformat. Og fordi den er laget av 100 % naturlige materialer, bærer den til og med den blå engelen.

Den blå engel (Blaue Engel) er den eldste miljømerkingen i verden og har eksistert siden 1978. Målet med Den blå engel er å merke produkter som sparer ressurser og reduserer miljøforurensning. Merket stiller krav til produktenes fremstilling og opprinnelse. 

6680_laminate_LD55_Ambiente_01-lpr

Laminat gulv

Laminat er et allsidig ukomplisert gulvbelegg, som krever lite oppmerksomhet og som du får et vakkert og slitesterkt gulv i mange år. Laminat har vært det mest solgte harde gulvbelegget i mange år, og står for robust og attraktiv gulvdesign.

(1)
8027_PS500_mattlackiert_Ambiente_R01-lpr

Parkett gulv

Parkett er klassikeren blant gulvbelegg. Bare ekte tre bringer denne naturlige atmosfæren inn i alle rom. Enten parkett, eik, valnøtt, lønn eller kirsebær, som planke, skipsgulv eller i fiskebein.